THESSA BUNTSMA

Iedereen heeft een eigen melodietje. Iedereen heeft iets wat werkt, waar je blij van wordt en gemotiveerd door raakt. Het is de kunst om dit melodietje te vinden en hier bij aan te sluiten, om met elkaar muziek te kunnen maken. Het gaat om verbondenheid, kwaliteit en talent, het mogen oefenen en het zien van ieder individu in het grotere geheel.

Werkgeluk | Gezonder

ZORG

Als stagiaire, invalkracht, begeleider, coördinator, projectmanager en locatiemanager heb  ik veel mogen zien en leren binnen de (gehandicapten)zorg. 

Het klinkt cliché, maar het is echt waar: het zorgen voor anderen kun je echt alleen volhouden, wanneer je goed blijft zorgen voor jezelf. 

ONDERWIJS

Naast mijn ervaring in de zorg, heb ik ook mijn PABO diploma behaald en in het (SB) Onderwijs gewerkt. Overigens sta ik zo nu en dan nog steeds een dag voor de klas! 

Wat ik heb ontdekt: het onderwijs en de zorg kunnen echt onwijs veel van elkaar leren! 

VERZUIM

Het verzuim binnen de gezondheidszorg en het onderwijs is hoog, te hoog! Onnodig hoog. Als Casemanager Verzuim denk ik graag mee welke factoren het verzuim beïnvloeden en op welke manier we het verzuim naar beneden kunnen brengen.

En het belangrijkste: hoog verzuim is te voorkomen!